De laagste prijs per loonstrook?

De laagste prijs per loonstrook bij het uitbesteden van de salarisadministratie, zonder in te leveren op kwaliteit. Dat klinkt aantrekkelijk. U vindt het bij Adfinpartners. Zo simpel is het, dankzij de vaste prijs per loonstrook die wij hanteren.

Vaste prijs per loonstrook

Bij Adfinpartners houden we van duidelijkheid, dus een duidelijke en overzichtelijke kostenstructuur. De loonadministrateur bepaalt de vaste prijs per loonstrook, afhankelijk van de diensten die u af wilt nemen. Zo zorgen wij ervoor dat er geen onverwachte kosten ontstaan. Vooraf weet u precies wat de kosten van het uitbesteden van de salarisadministratie zijn. Bij ons vindt u de laagste prijs per loonstrook.

De salarisstrook ontvangt u van ons per e-mail, wij kunnen de salarisstroken ook direct naar al uw medewerkers sturen. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Salarisadministratie uitbesteden

Wij zijn specialist op administratie vlak voor uw onderneming. Wij begrijpen dat u met uw eigen vak bezig bent en niet met de “randzaken” die alleen maar tijd kosten. Het uitbesteden van salarisadministratie doet u bij Adfinpartners. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende bedrijfstakken, waardoor uw salarisadministratie altijd in goede handen is.

Voordelen van het uitbesteden van de salarisadministratie

Wanneer u de salarisadministratie uitbesteed bij Adfin Partners ontvangt u de volgende voordelen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Een snelle en accurate salarisadministrateur
  • Laagste prijs per loonstrook  
  • Adviseurs met de juiste expertise

Financiële administratie

Adfin Partners helpt u ook bij financiële adminsitratie, onze werkzaamheden voor de financiële administratie bestaan uit:

  • Inrichting en advisering inrichting financiële administratie
  • Verzorgen van de financiële administratie (volledig aan ons uitbesteed) of
  • Verzorgen van de financiële administratie op door u gemaakte en door ons beoordeelde kasstaten
  • Controle grootboek en aanvullende boekingen
  • Inrichting tussentijdse rapportages
  • Samenstellen/advies/bespreken van de (fiscale) jaarrekening

De laagste prijs per loonstrook in Vianen

Ons kantoor is gevestigd in Vianen. Wij werken voornamelijk voor bedrijven in deze regio, maar ook klanten in andere delen van het land zijn niet nieuw voor ons. Wij helpen u graag op het gebied van salarisadministratie. Zo heeft u zelf alle tijd voor het uitvoeren van uw vak.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten